Serveis

A Estudi NiX ens apassiona donar vida a les idees, arribar al públic i ampliar el valor duna marca o una idea. Per això treballem en profunditat els aspectes necessaris per a la vostra comunicació publicitària.

Comunicació publicitària
Comunicació publicitària

Planificació i producció de campanyes per comunicar marques, serveis, productes... Apliquem la creativitat per guanyar impacte.

Identitat visual
Identitat visual

Reforcem la personalitat de marca sobres eixos d’estil coherents i aplicacions versàtils. Composem codis visuals per reforçar la identitat amb creativitat.

Branding
Branding

Grafisme i creativitat sobre un univers que emmarqui l’ADN de la teva marca... Sempre amb la visió d’innovar i crear valor afegit

Accions de màrketing
Accions de màrketing

Posicionament i estratègies sobre el mercat de destí per trobar solucions a les necessitats reals, amb visió a curt, mig i llarg termini...

Gestió de mitjans
Gestió de mitjans

Els recursos idonis, el pressupost ben gestionat, els mitjans necessaris per a la planificiació de cada acció de difusió... Vetllem l’impacte i la ruta de la comunicació.

Web i mitjans digitals
Web i mitjans digitals

En un entorn de globalització gestionem de manera pràctica i eficient perfils i reputació per guanyar visibilitat i interés.

Serveis editorials
Serveis editorials

Facilitem el procès d’edició del seu llibre, revista o catàleg... Coordinant continguts i vetllant per tots els aspectes del recorregut de cada publicaciò.

Projectes expositius i estands
Projectes expositius i estands

En cada proposta d’espai adaptem els valors i el missatge amb el propòsit que cada visita sigui una experiència d’immersió en un univers únic i cuidat al detall.

Retolació i senyalètica
Retolació i senyalètica

Per saber on estem i on anem, a cada espai funcionalitat i transmissió de valors, cuidem els acabats i ens adaptem al pressupost amb el màxim rigor.

Packaging
Packaging

Cada producte és el que és en la seva essència, i aquesta ha de quedar transmesa en la seva presentació, estudiant formats, grafisme i materials al màxim detall.

A estudi NiX som versàtils; hem arribat a dissenyar des de dibuixos per a samarretes fins a estands per a fires. La diversitat d’elements a dissenyar va de la mà de la idiosincràssia de cada client: una institució cultural té necessitats diferents que una empresa de maquinària agrícola, un psicòleg, una constructora, una escola o un desenvolupador d’aplicacions mòbils.

I, és que cada projecte és un món i cada client és un univers amb idees, valors i necessitats pròpies. Al final, el nostre treball és sempre el mateix, fer arribar al públic totes aquestes idees i valors a través del suport o mitjà més apropiat. I per això comptem amb un ofici ben après, algunes bones idees i capacitat d’escoltar i sentit comú.