L’estudi

La nostra identitat és la suma de creativitat, innovació i anys d’experiència per afegir valor i potenciar comunicació i expansió de marca. En cada projecte creiexem amb vosaltres.

L’ànima d’estudi NiX som Natàlia Sentís i Xus Mesalles, amb un llarg recorregut en l’àmbit del grafisme, som un estudi especialitzat en disseny, creativitat i comunicació. La nostra estructura és petita i versàtil: sumem els serveis de professionals externs que amplien recursos multidisciplinaris.

Vetllem la qualitat, cuidem els detalls, creem projectes globals de comunicació, treballem l’arquitectura del disseny, l’estil gràfic, la forma i les eines comunicatives (la implementació en diversos canals-suports: paper, digital, espais exteriors, etc).

Treballem per aportar solucions simples, directes, potents i emotives. Flexibes en tècniques i acabats segons les necessitats de cada treball, ens sabem adaptar a les necesidades de cada client i projecte, oferint un estil a mida, coherent i perdurable, i amb estratègies per mantenir viva la marca i la seva comunicació.

Oferim serveis de comunicació institucional i/o empresarial, projectes editorials, naming, restyling, estratègia de marca, disseny de packaging, elements de merchandising, direcció i disseny d’exposicions, estands i construccions efímeres, campanyes de comunicació, direcció d’art i control de producció.