Política de privacitat

Protecció de dades de caràcter personal segons la LOPD

Estudi NiX s.c.p., en aplicació de la normativa vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal, informa que les dades personals que es recullen a través dels formularis de la pàgina web: estudinix.com, siguin incloses en un fitxer de "Usuaris web i subscriptors" així com "Clients i/o proveïdors"

La recollida i tractament automatitzat de les dades de caràcter personal té com finalitat el manteniment de la relació comercial i el l’exercici de tasques d’informació, formació, assessorament i altres activitats pròpies de Estudi NiX s.c.p.

Únicament el titular tindrà accés a les seves dades, i en cap cas, aquestes dades seran cedides, compartides, transferides, ni venudes a cap tercer, llevat obligació legal.

Estudi NiX s.c.p. adopta les mesures necessàries per garantir la seguretat, integritat i confidencialitat de les dades d´acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d´abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació dels mateixos.

L´usuari podrà en qualsevol moment exercitar els drets d´accés, oposició, rectificació i cancel·lació reconeguts en el citat Reglament (UE). L´exercici d´aquests drets pot realitzar el propi usuari a través de correu electrònic a: info@estudinix.com o a l´adreça: Av. Prat de la Riba 77, 25004 Lleida.

L´usuari manifesta que totes les dades facilitades per ell són certes i correctes, i es compromet a mantenir-les actualitzades, comunicant els canvis a Estudi NiX s.c.p.

Finalitat del tractament de les dades personals:

Amb quina finalitat tractarem les teves dades personals?

A Estudi NiX s.c.p., tractarem les teves dades personals demanades a través del lloc web: estudinix.com, amb les següents finalitats:

1> En cas de contractació dels béns i serveis oferts a través de Estudi NiX s.c.p., per mantenir la relació contractual, així com la gestió, administració, informació, prestació i millora del servei.

2> Enviament d´informació sol·licitada a través dels formularis disposats a estudinix.com

3> Remetre butlletins (newsletters), així com comunicacions comercials de promocions i/o publicitat de i del sector.

Li recordem que pots oposar-te a l´enviament de comunicacions comercials per qualsevol via i en qualsevol moment, remetent un correu electrònic a l´adreça indicada anteriorment.

Els camps d´aquests registres són d´ompliment obligatori, sent impossible realitzar les finalitats expressades si no s´aporten aquestes dades.

Per quant de temps es conserven les dades personals recollides?

Les dades personals proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o no demanis el seu supressió i durant el termini pel qual es puguin derivar responsabilitats legals pels serveis prestats.

Legitimació

El tractament de les dades es realitza amb les següents bases jurídiques que el legitimen:

1> La sol·licitud d´informació i/o la contractació dels serveis de Estudi NiX s.c.p., els termes i condicions es posaran a la teva disposició en tot cas, de forma prèvia a una eventual contractació.

2> El consentiment lliure, específic, informat i inequívoc, en tant que et vam informar posant a la teva disposició la present política de privacitat, que després de la lectura de la mateixa, en cas d´estar conforme, pots acceptar mitjançant una declaració o una clara acció afirmativa, com el marcat d´una casella disposada a aquest efecte.

Responsable del fitxer i encarregats del tractament

El responsable del fitxer de dades és Estudi NiX s.c.p. i la ubicació del mateix és a la seva seu social

Comunicacions comercials

En aplicació de la LSSI. Estudi NiX s.c.p. no enviarà comunicacions publicitàries o promocionals per correu electrònic o altre mitjà de comunicació electrònica equivalent que previamente no haguessin estat sol·licitades o expressament autoritzades pels destinataris de les mateixes.

En el cas d´usuaris amb els quals hi hagi una relació contractual prèvia, sí que està autoritzat l´enviament de comunicacions comercials referents a productes o serveis de Estudi NiX s.c.p. que siguin similars als que inicialment van ser objecte de contractació amb el client.

En tot cas, l´usuari, després d´acreditar la seva identitat, podrà sol·licitar que no se li faci arribar més informació comercial a través dels canals d´Atenció al Client.

Acceptació, consentiment i revocabilitat

L´usuari declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament dels mateixos per part de Estudi NiX s.c.p. en la forma i per a les finalitats indicades en l´avís legal.

l’informem de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal, de manera gratuïta mitjançant correu electrònic a info@estudinix.com o a l’adreça Av. Prat de la Riba 77, 25004 Lleida.

Canvis en la política de privacitat

Estudi NiX s.c.p. es reserva el dret a modificar la present política per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials així com a pràctiques de la indústria. En aquests supòsits, el prestador anunciarà en aquesta pàgina els canvis introduïts amb raonable antelació a la seva posada en pràctica.