Avís legal

Estudi NiX s.c.p., proveït amb NIF/CIF J-25510769, adreça Av. Prat de la Riba 77, 25004 Lleida, no pot assumir cap responsabilitat derivada de l’ús incorrecte, inapropiat o il·lícit de la informació apareguda a la pàgina d’internet de estudinix.com.

Amb els límits establerts a la llei, Estudi NiX s.c.p. no assumeix cap responsabilitat derivada de la falta de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o informacions que contenen les seves pàgines dInternet. Els continguts i informació no vinculen a Estudi NiX s.c.p. ni constitueixen opinions, consells o assessorament legal de cap tipus ja que es tracta merament d’un servei ofert amb caràcter informatiu i divulgatiu.

La pàgina d’Internet estudinix.com pot contenir enllaços (links) a altres pàgines de terceres parts que Estudi NiX s.c.p. no pot controlar. Per tant, Estudi NiX s.c.p. no pot assumir responsabilitats pel contingut que pugui aparèixer en pàgines de tercers.

Els textos, imatges, sons, animacions, programari i la resta de continguts inclosos en aquest website són propietat exclusiva de Estudi NiX s.c.p. o els seus llicenciants. Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzematge o comunicació pública total o parcial, ha de comptar amb el consentiment exprés de Estudi NiX s.c.p..

Així mateix, per accedir a alguns dels serveis que Estudi NiX s.c.p. ofereix a través del website haurà de proporcionar algunes dades de caràcter personal. En compliment del que estableix el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals ia la lliure circulació de aquestes dades li informem que, mitjançant la complementació dels presents formularis, les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades als fitxers de Estudi NiX s.c.p. per tal de poder-li prestar i oferir els nostres serveis així com per informar de les millores del lloc Web. Així mateix, l’informem de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal, de manera gratuïta mitjançant correu electrònic a info@estudinix.com o a l’adreça Av. Prat de la Riba 77, 25004 Lleida.